UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ruski mališan hoda po rubu prozora na osmom katu stambene zgrade!

Iz u velikom dijelu još uvijek pitoreskne Rusije navikli smo proteklih godina pa i desetljeća na internetskim kanalima za razmjenu videosadržaja vidjeti svakakve bizarne snimke – od prometnih nesreća u gradovima u kojima se vozi po „zakonu jačeg“ do paradoksalnih situacija u sudaru starog i novog – no snimka koja se pojavila na internetu prije nekoliko dana pomiče granice nevjerice do novih visina.

Naime, snimka koja se pojavila na youtube kanalu, a koju su snimili – kako se čini – susjedi s prozora zgrade preko puta ove snimljene, prikazuje ruskog tek prohodalog dječačića kako se gega na ivici prozora na osmom katu stambene zgrade, i to kako se čini posve sam i bez ikakve vidljive zaštite pa se može reći da ga u tim trenucima samo Bog čuva (tko vjeruje u Njega) od pogibeljnog pada u provaliju.

Prizor je potrajao desetak minuta, dok na poziv susjeda nije stigla policija – kako stoji u opisu ovog videa – i vjerojatno spriječila tragediju. Roditelji su navodno izjavili kako „nisu znali da je prozor otvoren“, a protiv njih je podnesena prijava zbog zanemarivanja djeteta.

Uvijek, naravno, kod ovakvih snimki postoji mogućnost da je riječ o nekakvom triku i smicalici nekog ne baš zdravog uma, no kako se čini nakon opetovanog gledanja snimke, nije posrijedi trik već stvarna nevjerojatna nebriga roditelja koji su dozvolili djetetu da dođe u ovakvu potencijalno smrtonosnu situaciju.

Video je dosad pogledalo 40.000 korisnika od kojih mnogi u svojim komentarima izražavaju zgražanje ovim slučajem.

https://www.youtube.com/watch?v=naLtwP2jiUU

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari