76 tisuća pregleda! Mrle iz Leta 3 krenuo u teretanu i videom izazvao suze od smijeha

Jedan od najotkačenijih Riječana uopće, poznati shock-rock glazbenik Damir Martinović Mrle, na svom facebook profilu objavio video kako vježba

Garniran urnebesnim Mrletovim opaskama, video je postao instant-hit i pregledan je u nepuna dva dana čak 76 tisuća puta!

“Ja sam odlučio popraviti svoje tijelo. Od danas vježbate s Mrletom i bit će vam tijelo k`o meni”, najavio je svoj povratak zdravom životu Mrle, jedan od osnivača kultne skupine Let 3.

I nije zabušavao, u snimci se vidi da se pošteno oznojio, no sve nije moglo proći bez salve njegovih zajedljivih komentara na račun fizičke spremnosti u odnosu na seksualni život vježbača.

No to se ne može prepričati, najbolje je da sve pogledate sami u priloženom videu!

“”Renata Sopek se samo može posramiti”, “Dođe mi da odmah odem u teretanu”, “Predivno, hvala vam, ovaj video momentalno podiže motivaciju”, “Mislim da sam našla osobnog trenera”, “Dobila sam pločice od smijanja, samo jako, Mrle” … samo su neki od komentara pratitelja Leta 3 na facebooku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari