ATAK NA HRVATSKO D..E! Juncker se prišuljao Plenkoviću, uštipnuo ga za stražnjicu i poslao mu leteću ‘pusu’

Idi na originalni članak

Premijer je šalu primio vrlo prijateljski te je napomenuo novinarima da se Juncker inače stalno voli grliti pred kamerama

Oglas

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker inače je poznat po šalama pred TV kamerama, a ovaj put se prišuljao hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću iza leđa i uštipnuo za stražnjicu, a zatim mu poslao leteći poljubac.

Učinio je to dok je Plenković odgovarao na pitanje o tome je li Hrvatska, nakon Predsjedničina posjeta Rusiji, prešla u tabor onih država članica EU koje se zalažu za ukidanje sankcija uvedenih protiv Rusije zbog ilegalne aneksije Krima i agresivnog ponašanja u istočnoj Ukrajini.

 

(Foto: Screenshot)

Premijer je šalu primio vrlo prijateljski te je napomenuo novinarima da se Juncker inače stalno voli grliti pred kamerama.

Danas inače završava summit Europske unije, prvi u nizu od 13 sastanaka na kojima su čelnici EU, među njima i hrvatski predsjednik Vlade, na kojima će u idućih godinu i pol dana pokušati pronaći novi model funkcioniranja EU-a nakon izlaska Velike Britanije.

Vijesti.hr

 

Exit mobile version