BIJEG PINGVINA: Zbog ovog videa od smijeha se danas zagrcnula voditeljica vijesti na HRT-u 4!

Današnje HRT-ove televizijske vijesti u 14 sati imale su potpuno neočekivanu završnicu!

Televizijski urednici odlučili su vijesti u danu posvećenom sjećanju na žrtvu Vukovara završiti jednim ipak malo vedrijim prilogom, emitirajući videosnimku pokušaja bijega jata pingvina iz zoološkog vrta u danskom Odenseu.

foto: screenshot hrt
foto: screenshot hrt

HRT-ova voditeljica Studija4 na HRT4 kanalu Vlatka Kalinić primijetila je da ovaj stvarni pokušaj bijega iz ZOO-a neodoljivo podsjeća na scenarij animiranog filmskog hita „Madagaskar“, i prilikom odjave emisije zagrcnula se od smijeha jedva izgovorivši „a sada vremenska prognoza“….

Video njezine reakcije možete pogledati OVDJE.

Nije poznato je li Vlatku na smijeh natjeralo prisjećanje na neki detalj filma ili ju je oduševila i nasmijala upravo ova snimka, no pretpostavjamo da se njezina reakcija neće previše dopasti njezinim nadređenima.

Kada ponovno pogledamo ovu snimku dražesnih pingvina, mi bi joj – svakako oprostili! Pogotovo što je tek nekoliko minuta kasnije sasvim ozbiljno i smireno nastavila komentirati policijsku antiterorističku akciju u Parizu…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari