Bijesna majka izazvala kaos na malonogometnom turniru – zbog isključenja sina udarila suca i razbila vrijednu opremu

‘Što nam svojim ponašanjem žele poručiti pojedini mještani Općine Ivankovo kao i sami sudionici turnira? Je li njihov osobni interes ‘pobjede’ na jednoj utakmici vredniji od života, ponosa, ugleda i časti?’, pita se načelnik općine Ivankovo

Gledatelji malonogometnog turnira u Ivankovu, općini u Vukovarsko-srijemskoj županiji, imali su što za vidjeti kada je jedan 18-godišnjak dobio isključenje zbog nesportskog ponašanja, odnosno vrijeđanja suca i udaranja protivničkog igrača.

Prvo se na tu odluku suca pobunio njegov otac koji je i voditelj sportske ekipe, a suci su nakon toga isključili i njega, piše Net.hr.

Tu nije bio kraj neugodnostima. Na teren je potom uletjela igračeva bijesna majka koja je prvo vikala na suce, potom razbila stol na kojem su sjedili organizatori, zajedno s vrijednom opremom koja je bila na njemu.

Nakon toga je neidentificiranim predmetom udarila i suca.

https://www.facebook.com/SPORTbible/videos/2714189928726522/

Načelnik općine Ivankovo, Marko Miličević, potvrdio je kako je cijeli slučaj prijavljen i policiji, a o cijelom slučaju očitovao se i putem svog Facebook profila na kojem je, između ostalog, napisao sljedeće:

“Što nam svojim ponašanjem žele poručiti pojedini mještani Općine Ivankovo kao i sami sudionici turnira? Je li njihov osobni interes ‘pobjede’ na jednoj utakmici vredniji od života, ponosa, ugleda i časti?! Zar na takav način i takvim primjerom odgajamo našu djecu?! Što im ovakvim činom želimo poručiti?!”, pita se Miličević.

U vukovarsko-srijemskoj policiji potvrdili su za Net.hr da provode istragu te da su o svemu obavijestili i nadležno odvjetništvo, a na stolu koji je bijesna majka srušila, nalazio se sustav za upravljanje semaforom vrijedan 30.000 kuna koji je sada uništen, a ista je sudbina zadesila i dio razglasa u vrijednosti od 3000 kuna. Općina je stoga podnijela i odštetni zahtjev, a napadnuti sudac je lakše ozlijeđen.

Neslužbeno, piše Net.hr, radi se o obitelji iz Ivankova. Mladić koji je zaradio isključenje i zapravo pokrenuo lavinu nemilih događaja, junior je prvoligaša iz Vinkovaca, a brat mu također igra nogomet.

Vijesti.hr
Foto: Facebook (Screenshot)

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari