CIJELA HRVATSKA SE SMIJE „DINAMU“ Ekskuzivno: imamo prvog dobitnika Oscara za glumu! To je igrač Dinama Soudani!

Cijela sportska Hrvatska večeras priča o najnevjerojatnijem kaznenom udarcu dosuđenom za Dinamo – ikada. A konkurencija je jaka, vlo jaka. Ali ovo…

Rijeka je pobjedom u Zaprešiću osigurala nova tri boda zadržavši prednost na čelu prvenstvene ljestvice pred Dinamom od šest bodova. No trebala je ta prednost već sada biti i puno veća, jer je Dinamo vrlo neuvjerljivo ušao u nastavak prvenstva, a danas je u Vinkovcima, u utakmici s Cibaliom, dobio drugi sudački „poguranac“ u tjedan dana koji im je direktno donio, samo u dva posljednja kola, četiri velika – a nezaslužena – boda na konto.

Posebno je smiješna ali i tužna situacija bila danas kada je Dinamo tri minute prije kraja izgubio vodstvo od 0-1, Vinkovčani su izjednačili na 1:1 par minuta prije kraja, ali tada na scenu stupa sudac Damir Batinić i jedan usputan dodir u kaznenom prostoru domaćih – ako ga je i bilo – napadača Dinama i braniča domaćih ocjenjuje prekršajem za nastrožu kaznu! Batinić je stajao iza leđa igrača, ali vrlo blizu sporne situacije u šesnaesteru Cibalije.

Bilo bi zapravo jako smiješno da nije – jako tužno. Komentator HTV-a Joško Jeličić nakon ove utakmice objavio je status na društvenoj mreži u kojem je kratko poručio da se srami HNL-a: “Sramim se što sam u bilo kojem obliku dio ovoga što se zove HNL”, napisao je Jeličić nakon utakmice.

Svoj vrhunski komentar na ovu situaciju dao je i naš riječki youtuber Eden7 koji je montirao Soudanijev pad u dodjelu Oscara za najbolju mušku ulogu.

Oscara je, po Edenu7, osvojio „odlični“ glumac Soudani, a mi se naravno slažemo s njim!

Zanimljivo, nakon utakmice igrači Dinama pokušali su proslaviti pobjedu sa svojim navijačima – razdragano su im bacili dresove na tribine, no ovi su jasno pokazali što misle o načinu kako je njihova momčad došla do tri boda – vratili su im dresove nazad.

Nakon utakmice stadionom se orilo “Cigani! Cigani!”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari