CIJELA HRVATSKA SE SMIJE „DINAMU“ Ekskuzivno: imamo prvog dobitnika Oscara za glumu! To je igrač Dinama Soudani!

Idi na originalni članak

Cijela sportska Hrvatska večeras priča o najnevjerojatnijem kaznenom udarcu dosuđenom za Dinamo – ikada. A konkurencija je jaka, vlo jaka. Ali ovo…

Oglas

Rijeka je pobjedom u Zaprešiću osigurala nova tri boda zadržavši prednost na čelu prvenstvene ljestvice pred Dinamom od šest bodova. No trebala je ta prednost već sada biti i puno veća, jer je Dinamo vrlo neuvjerljivo ušao u nastavak prvenstva, a danas je u Vinkovcima, u utakmici s Cibaliom, dobio drugi sudački „poguranac“ u tjedan dana koji im je direktno donio, samo u dva posljednja kola, četiri velika – a nezaslužena – boda na konto.

Posebno je smiješna ali i tužna situacija bila danas kada je Dinamo tri minute prije kraja izgubio vodstvo od 0-1, Vinkovčani su izjednačili na 1:1 par minuta prije kraja, ali tada na scenu stupa sudac Damir Batinić i jedan usputan dodir u kaznenom prostoru domaćih – ako ga je i bilo – napadača Dinama i braniča domaćih ocjenjuje prekršajem za nastrožu kaznu! Batinić je stajao iza leđa igrača, ali vrlo blizu sporne situacije u šesnaesteru Cibalije.

Bilo bi zapravo jako smiješno da nije – jako tužno. Komentator HTV-a Joško Jeličić nakon ove utakmice objavio je status na društvenoj mreži u kojem je kratko poručio da se srami HNL-a: “Sramim se što sam u bilo kojem obliku dio ovoga što se zove HNL”, napisao je Jeličić nakon utakmice.

Svoj vrhunski komentar na ovu situaciju dao je i naš riječki youtuber Eden7 koji je montirao Soudanijev pad u dodjelu Oscara za najbolju mušku ulogu.

Oscara je, po Edenu7, osvojio „odlični“ glumac Soudani, a mi se naravno slažemo s njim!

Zanimljivo, nakon utakmice igrači Dinama pokušali su proslaviti pobjedu sa svojim navijačima – razdragano su im bacili dresove na tribine, no ovi su jasno pokazali što misle o načinu kako je njihova momčad došla do tri boda – vratili su im dresove nazad.

Nakon utakmice stadionom se orilo “Cigani! Cigani!”.

Exit mobile version