DA ČOVJEK NE POVJERUJE: Vozač kombija gledao porniće i masturbirao dok se vozio autocestom!?

Autor videa jednostavno nije mogao vjerovati kakvom je prizoru svjedočio pa je odlučio nesavjesnog vozača snimiti, a ne moramo posebno ni naglašavati da je video ekspresno postao viralni hit

Svi dobro znamo kakve opasnosti korištenje mobitela tijekom vožnje. No, kada uz upravljanje vozilom i tipkanje po mobitelu radite još nešto treće, onda zaista hodate po rubu.

A kada se ispostavi da to treće znači masturbiranje, onda ne samo da riskirate vlastiti život, već i živote ostalih vozača na cesti koji vas uoče. Ili, u najmanju ruku, riskirate da im pokvarite dan…

Upravo to dogodilo se jednom Londončaninu koji je na autocesti spazio nesavjesnog vozača kombija koji je na mobitelu, ili nekom drugom uređaju, gledao pornografski film, dok se s drugom rukom samozadovoljavao.

Autor videa jednostavno nije mogao vjerovati kakvom je prizoru svjedočio pa je odlučio nesavjesnog vozača snimiti, a ne moramo posebno ni naglašavati da je video ekspresno postao viralni hit. Video možete pogledati na ovom LINKU. (vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari