“Gazda” vozi a radnici guraju…!?

Foto: Čitatelj

Neobičan video poslao nam je čitatelj. O čemu se ovdje zapravo radi znaju samo sudionici ove neobične “vožnje”!

Čitatelj portala Riječanin prije dva dana svjedočio je neobičnom prizoru. Vozeći se u svom automobilu na području Grobnika, na blagoj uzbrdici ispred sebe ugledao je vozilo koje se jedva kretalo a gurala su ga dva muškarca.

Snažni pick-up očito je posve onemoćao na uzbrdici, možda zbog kvara ili iz nekog drugog razloga, a snažni ga je dvojac prilično brzo gurao uzbrdicom, potpomognut tek sporadičnim trzajima motora, posvjedočio nam je čitatelj.

“Ubrzo sam ih prestigao i ne mogu posvjedočiti koliko dugo su ga ovako gurali, no u kabini kamioneta sjedio je muškarac. Je li to nekakav “gazda” koji je upregnuo svoje radnike u slučaju kvara motora kako bi uštedio na vuči vozila, ili je možda riječ o nekoj pomaknutoj okladi, zaista ne znam. Ali nisam odolio snimiti ovu neobičnu situaciju koja u krajnjem slučaju može predstavljati i svojevrsnu opasnost u prometu. Jer zna se što se u slučaju kvara vozila poduzima i na koji se način ono transportira odnosno uklanja sa ceste. Ovako nešto još nikada nisam doživio”, ispričao nam je u dahu čitatelj s grobničkog područja koji se svakodnevno vozi grobničkim prometnicama i usput, prema vlastitom priznanju, na njima vidi i doživi – svašta.

Ali ovo je i njemu bio – vrh bizarnosti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari