MULTITASKING

KOJA BLAMAŽA! “Radila” od kuće pa ju video-konferencija zatekla – na toaletu!

Lako je zaboraviti da postoje određena pravila prilikom korištenja videopoziva

Moderna tehnologija je zaslužna što danas ljudi diljem svijeta u jeku krize koronavirusa mogu zamijeniti svoje urede sa vlastitim domom te je uvelike olakšala komunikaciju između kolega.

Ipak, nismo naviknuti da na sastancima sudjelujemo iz udobnosti dnevnog boravka, a lako je zaboraviti i da postoje određena pravila prilikom korištenja videopoziva u takvim okolnostima.

Upravo se to dogodilo jednoj ženi iz SAD-a koja je otišla na zahod ispred svojih kolega jer je zaboravila ugasiti kameruprenosi Daily Mail.

Jennifer se za vrijeme videopoziva vidi kako usred govora kolegice skida hlače i sjeda na toalet, a njeni kolege su prvo gledali u čudu, pa prasnuli u smijeh.

Nekoliko trenutaka kasnije, Jennifer je shvatila što se događa i okrenula kameru prema zidu.

Snimka je pregledana više od sedam milijuna puta na Twitteru, a komentari su prepuni suosjećanja i podrške svih koji pokušavaju navigirati neuobičajenom radnom atmosferom, prenosi Daily Mail.

[iframe allowfullscreen frameborder=”0″ width=”698″ height=”573″ scrolling=”no” id=”molvideoplayer” title=”MailOnline Embed Player” src=”https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2135902.html”

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari