VIDEO KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU! Procurila snimka studentice koja šmrče kokain na predavanju

Prvo je video izašao na satiričnoj FB stranici Hardkoo7, a ubrzo se iz komentara pod videom dalo iščitati da je snimljen na zagrebačkom privatnom veleučilištu Vern. Iz zagrebačkog veleučilišta ‘osuđuju takvo ponašanje’ i pokreću postupak

Već se neko vrijeme na društvenim mrežama dijeli šokantan video sniman mobitelom koji prikazuje kako ženska osoba konzumira kokain ili sličnu drogu.

Prvo je video izašao na satiričnoj FB stranici Hardkoo7, a ubrzo se iz komentara pod videom dalo iščitati da je snimljen na zagrebačkom privatnom veleučilištu Vern.

Spomenuto veleučilište je već u srijedu na svojim službenim stranicama objavilo priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

“Veleučilište VERN’ zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta. Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN’ pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke.

Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim.

Odjel za komunikacije

Veleučilište VERN”, stoji na stranicama tog fakulteta.

https://www.facebook.com/hardkoo7.dost.dobro/videos/555358921472085/

Vijesti.hr
Screenshot (Facebook)

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari