NIJE DUGO TRAJAO: Slavonski župnik iz siromašnog sela slupao svoj skupocjeni mercedes!

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Prometnu nesreću, u kojoj nije bilo ozlijeđenih, skrivio je župnik, a supocjeni mercedes, koji nije bio u voznom stanju, odvezla je vučna služba

Andrija Vrbanić, župnik Župe sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, našao se prošlog mjeseca na udaru javnosti zbog kupnje godinu dana starog Mercedesa E klase.

Isti taj automobil sada je na popravku jer je oštećen u prometnoj nesreći koja se krajem prosinca dogodila u Baranji. Prometnu nesreću je, kako tvrdi policija, skrivio župnik, piše Glas Slavonije.

Nesreća se zbila 30. prosinca oko 16.45 na raskrižju ulica Stjepana Radića i Nove u Čemincu. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, a oštećeni Mercedes, koji nije bio u voznom stanju, odvezla je vučna služba.

“Kako postoji izvještaj policijske uprave, ne bih pričao o nesreći, jer ništa nije sporno u samom događaju. Naime, iako imam blažih ozljeda, to je bilo obično ‘kvrckanje’, a nesreća se dogodila kada se u promet uključilo vozilo sa sporedne ceste, ja nisam bio siguran kada se točno pojavilo, pa smo se ‘kvrcnuli’”, rekao je župnik Vrbanić za Glas Slavonije.