ŠEFICA JU POHVALILA

Novinarka se seksala radeći intervju u svingerskom klubu: E, to je radna etika!?

Ilustracija: Screenshot (EroComTV)

U jutarnjoj radijskoj emisiji na “Radiju 4”, moglo se čuti dvadesetšestogodišnju novinarku kako glasno uzdiše

Danska novinarka Louise Fischer snimila je radijski intervju za vrijeme seksa u svingerskom klubu. Fischer je posjetila “Swingland” u Ishøju, u blizini Kopenhagena – kao dio reportaže o ponovnom otvorenju svingerskih klubova, donose RTL-ove Vijesti.hr.

Seks klubovi zatvoreni su zbog pandemije, no pri njihovom dugo očekivanom otvaranju, među regularnim gostima, našla se i ova novinarka.

Više u VIDEOPRILOGU:

Ugodno s korisnim

U radijskom segmentu – tijekom jutarnje emisije na “Radio 4”, moglo se čuti dvadesetšestogodišnju novinarku kako glasno uzdiše.

Nakon ovog specifičnog intervjua, kolege su htjele znati kako se uopće odlučila na sudjelovanje u “klupskim aktivnostima”.

Fischer je objasnila kako nije unaprijed isplanirala ovo, ali je bila spremna poduzeti sve što je potrebno ako situacija to bude zahtijevala.

Smatrala je da, ako bi ona samo stajala i promatrala – ostali se članovi ne bi dovoljno opustili te ne bi dobila ono što je zadatak od nje zahtijevao. Nije se htjela zadovoljiti ni razgovorom za šankom – što je i bio prvobitni plan, pa je odlučila spojiti ugodno s korisnim te na inovativan način doći do željenih informacija, kazala je.

“Dobila sam skoro pa isključivo samo pozitivne komentare. Svakodnevno mi ljudi pišu na facebooku i instagramu, izražavajući mi “veliko poštovanje” i govoreći kako je to”jako hrabro i dobro novinarstvo.”

“Mislim da je granica ondje gdje si je sami postavimo. Ja sam slobodna žena i smatram da svatko radi ono što želi i što osjeća da može kontrolirati. Ja sam osjećala da kontroliram situacijom i smatram seks posve prirodnom temom, te jednom o kojoj bi svi trebali razgovarati”, rekla je za DK TV2, donosi Lovro Alebić za RTL Vijesti.

(Video: DK TV2/Enex)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari