NEVIĐENO

[VIDEO] OVO JOŠ NISTE NISTE VIDJELI: Orao zgrabio morskog psa iz oceana i s njim letio, kupači u šoku

Foto: screenshot YouTube

Ptica, za koju se pretpostavlja da je neka vrsta orla, letjela je i kružila zrakom s ogromnom ribom u kandžama

Posjetitelji plaže Myrtle Beach u Južnoj Karolini ostali su zatečeni prizorom koji su vidjeli – divovska ptica “zagrabila” je kandžama u more i podigla morskog psa. Štoviše, ptica, za koju se pretpostavlja da je neka vrsta orla, letjela je i kružila zrakom s ogromnom ribom u kandžama.

Kako javlja Daily Mail, snimka tog neobičnog prizora nastala je 22. lipnja i odmah postala hit na društvenim mrežama. Snimku je snimila Ashley White koja se nalazila na 17. katu hotela u kojem je odsjela na ljetovanju. Na snimci se vidi da se morski pas pokušava osloboditi dok ptica visoko s njim leti. Osim toga čuju se i komentari poput: “Koja je to ptica?”.

https://www.youtube.com/watch?v=1fWmsd1cT2E&feature=emb_logo

Tracking Sharks stranica je podijelila video na Twitteru što je pokrenulo raspravu među korisnicima koji su se pitali koja to ptica može u kandžama držati morskog psa i još letjeti s njim. Uglavnom su se svi složili da je riječ o nekoj vrsti orla. Ljudi na Twitteru odmah su bili sigurni da je u pitanju morski pas, no neki od njih misle da to nije morski pas nego tuna ili jako mala vrsta morskog psa.

Kako god bilo, takav prizor se ne viđa često.

Danas.hr/Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari