BIZARNO

PA ŠTO JE SADA OVO?! Igrači u 2. HNL golove slavili simulacijom seksa!

Idi na originalni članak

Svašta smo vidjeli na hrvatskim nogometnim terenima, ali ovo je korak dalje…

Oglas

Neobuzdano slavlje nakon postignutog pogotka na nogometnim terenima nije nikakva novost, i oduvijek je jedan od potpuno razumljivih elemenata igre te zaštitni znak nogometa. Tko nije probao, ne zna i ne može to shvatiti…

Širenjem popularnosti društvenih mreža, upravo je proslava pogotka razvijena na jednu novu razinu – igrači pojedinih momčadi počeli su smišljati velike i komplicirane koreografije proslave golova (posebno u tome prednjače igrači islandske lige!) a onda se snimke proslava “guraju” na Fejs, Instagram, TikTok i tako dalje.

No igrači hrvatskog drugoligaša otišli su prošle nedjelje još korak dalje. Iz nepoznatih nam razloga, odlučili su se postignute golove slaviti – simulacijom spolnog odnosa!

Derbi začelja igrali su Junak iz Sinja i Solin (1:4). Domaćin je poveo u trećoj minuti golom Bilića. U 33. i 37. minuti za Solin su zabili Vujinović i Repić za preokret. Solin je u 77. minuti autogolom Marenice te golom Bakovića u 84. minuti postavio konačan rezultat.

No ono što je iznenadilo sve gledatelje (sve je snimio HNTV) su bizarne proslave golova u čemu je prednjačio Antonio Repić. Ukratko, bila je to simulacija oralnog seksa u kooperaciji sa suigračem iz momčadi, pa nekoliko prizora iz Kama Sutre, također u kooperaciji sa suigračem…

“Ostaneš paf, nisam znao što reći jer je to tanak led. Bilo je to jednom za sva vremena, Antonio Repić”, rekao je HNTV-ov komentator Ivan Ljubić.

Repićevu proslavu golova možete pogledati ovdje.

Exit mobile version