BIZARNO

PA ŠTO JE SADA OVO?! Igrači u 2. HNL golove slavili simulacijom seksa!

Svašta smo vidjeli na hrvatskim nogometnim terenima, ali ovo je korak dalje…

Neobuzdano slavlje nakon postignutog pogotka na nogometnim terenima nije nikakva novost, i oduvijek je jedan od potpuno razumljivih elemenata igre te zaštitni znak nogometa. Tko nije probao, ne zna i ne može to shvatiti…

Širenjem popularnosti društvenih mreža, upravo je proslava pogotka razvijena na jednu novu razinu – igrači pojedinih momčadi počeli su smišljati velike i komplicirane koreografije proslave golova (posebno u tome prednjače igrači islandske lige!) a onda se snimke proslava “guraju” na Fejs, Instagram, TikTok i tako dalje.

No igrači hrvatskog drugoligaša otišli su prošle nedjelje još korak dalje. Iz nepoznatih nam razloga, odlučili su se postignute golove slaviti – simulacijom spolnog odnosa!

Derbi začelja igrali su Junak iz Sinja i Solin (1:4). Domaćin je poveo u trećoj minuti golom Bilića. U 33. i 37. minuti za Solin su zabili Vujinović i Repić za preokret. Solin je u 77. minuti autogolom Marenice te golom Bakovića u 84. minuti postavio konačan rezultat.

No ono što je iznenadilo sve gledatelje (sve je snimio HNTV) su bizarne proslave golova u čemu je prednjačio Antonio Repić. Ukratko, bila je to simulacija oralnog seksa u kooperaciji sa suigračem iz momčadi, pa nekoliko prizora iz Kama Sutre, također u kooperaciji sa suigračem…

“Ostaneš paf, nisam znao što reći jer je to tanak led. Bilo je to jednom za sva vremena, Antonio Repić”, rekao je HNTV-ov komentator Ivan Ljubić.

Repićevu proslavu golova možete pogledati ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari