Pogledajte kako Krule ispunjava formular za porez na nekretnine: ‘Prvi korak – napišite ‘Je**m vam majku lopovsku’

Za ispunjavanje formulara Krule savjetuje ‘obaveznu opremu’ koja se sastoji od litre rakije, litre vode, kemijske olovke, čaše za rakiju, cigareta, upaljača i formulara

Popularni bloger Jadranko Hodak poznatiji pod imenom ‘Bloger Krule’ svako malo objavi neki status koji se tiče političke situacije u Hrvatskoj, a jedan takav objavio je i u utorak. Ovog puta ipak se radilo o videomaterijalu u kojem Krule savjetuje kako ispuniti formular za prijavu poreza na nekretnine.

“Kao što znamo, Anemični je najavio da će se odustati privremeno od tog poreza na nekretnine, ali kao što vidite prije nekoliko dana mi u Lici smo dobili taj famozni papir”, započeo je Krule.

Za ispunjavanje formulara Krule savjetuje ‘obaveznu opremu’ koja se sastoji od litre rakije, litre vode, kemijske olovke, čaše za rakiju, cigareta, upaljača i formulara.

“Kaže ovako: Podaci o lokaciji, poštanski broj i mjesto. Vrlo lako se ispunjava. Napišete samo – J***m vam majku lopovsku. To je prvi korak. Drugi korak je sljedeći – sami kut formulara malo naparate da bude sitniji, raširite i onda uzmete upaljač. Na kraju ga bacite na pod da skroz izgori, a kad izgori, da vam se ne zapali nekretnina, polijte ga vodom”, savjetuje Krule.

https://www.facebook.com/BlogerKruleObranaIZastitaOdGluposti/videos/1641388399213192/

Popularni bloger je pri kraju videozapisa ispio čašicu rakije i zapalio cigaretu te naglas razmislio što bi mogao raditi na godišnjem odmoru.
Vijesti.hr
Foto: Facebook

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views