Pogledajte što poštar radi s paketima! ‘Sad mi je jasno zašto izgledaju kao da su prošli kroz rat’

Mali, velikil lomljivi paketi… njemu je svejedno. Prema svakom se odnosi na isti način

Na Facebook stranici “Parkiram kao idiot” pojavila se snimka odnosa radnika Hrvatske pošte i toga kako se odnose prema paketima koje odnose građanima. Na snimci se vidi kako bacaju pakete u kombi, a da pritom ne paze i očito ih nije ni briga ima li u njima nešto lomljivo.

Mali, veliki, djelatniku je svejedno. Prema svakom se odnosi isto.

Navodno je snimljeno u Novoj cesti u Zagrebu. U komentarima ljudi su se požalili na takav odnos prema njihovim paketima.

“Ovo kad vidim kako baca pakete, a znam da su među njima i s lomljivim sadržajem koje je i označeno na pošiljci, naježim se”, stoji u jednom od komentara.

“Upravo sam danas preuzela paket od njih na kojem lijepo stoji ‘lomljivo – staklo’. Sve je u komadićima bilo unutra kao i uvijek”, piše u komentaru.

“Nije ni čudo što paketi iz inozemstva dođu do Zagreba u roku dva dana i onda im treba tjedan dana do isporuke na odredište, ako se uopće pojave”, stoji u drugom komentaru.

“Kad je zaista važno – šaljite poštom. Sad mi je jasno zašto mi većina paketa dođe kao da su prošli kroz rat. Ako uopće i dođu”, stoji u jednom od komentara.

O čemu se tu točno radi i kako objašnjavaju postupak svog djelatnika, pitali smo i Hrvatsku poštu.

Njihov odgovor objavljujemo u cijelosti:

“Radnik koji je snimljen od jučer je suspendiran te je pokrenut postupak izvanrednog otkaza. Radi se o radniku koji je od nedavno u sustavu. Svakodnevno je na terenu oko 2500 poštara te velika većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao. Naših 10.000 radnika predano radi na ostvarenju misije Hrvatske pošte – biti građanima na usluzi. Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na ovo neprimjereno ponašanje koje ćemo, kao i uvijek, najstrože sankcionirati”.
Ines Švagelj
Foto: Screenshot Facebook video

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari