Poljski turisti zgrozili domaćine: tulumarili na krovu i pokazivali genitalije prolaznicima

Poljaci su se popeli na krov trokatnice, stvarali ogromnu buku te prolaznicima pokazivali genitalije i gole stražnjice

Stanovnici Makarske ostali su zgroženi prizorima koje su im priredili poljski turisti, piše Slobodna Dalmacija.

Skupina mladih Poljaka i Poljakinja unajmila je kuću u Zelenki, dijelu grada, te od nje napravila mjesto raskalašenih tuluma.

Poljaci su se popeli na krov trokatnice, stvarali ogromnu buku te prolaznicima pokazivali genitalije i gole stražnjice. Naravno, što bi to sve značilo a da se ne snimi i ne objavi na društvenim mrežama? Tako je jedna od snimki završila u rukama Slobodne Dalmacije koja je istu objavila na Youtubeu.

“Raspalili su glazbu, techno, i čitavo susjedstvo digli na noge. Ne trebam ni govoriti kako su djeca reagirala na njihovo ponašanje i stalno skidanje”, rekao je jedan od susjeda koji su ostali šokirani viđenim.

Isti kaže kako je s drugim stanarima Zelenke upozoravao mlade da ne luduju po krovu i da se smire, no ovi bi na to postajali još ‘luđi’.

Dodao je kako je s drugim stanarima Zelenke upozoravao mlade da ne luduju po krovu, no oni bi to shvatili kao dodatan motiv.

“Spuštenih bi se hlača hvatali za genitalije, pokazujući nam što misle o našim prosvjedima”, rekao je.

No, iznenađujuća je činjenica kako se ovdje ne radi o ‘običnim’ svakodnevnim turistima, već se radi o organizatorima i sudionicima sedmodnevnog izdanja projekta ‘Shore’, koji u Poljskoj ima na desetke tisuća pratitelja na društvenim mrežama. Svoj su “festival” oglasili i plakatima na kojima stoji da u Makarskoj nude ”ludu, turbo zabavu”, sačinjenu od pjena partija, kupanja i sunčanja uz glazbu DJ-eva te izbora za miss mokre majice.

O cijeloj situaciji na krovu obaviještena je i policija koja je uskoro stigla na mjesto događaja, no tulum se dotad već smirio.

“Policijski službenici PP Makarska po zaprimljenoj dojavi upućeni su na mjesto događaja gdje su zatekli vlasnicu kuće i nekoliko državljana Poljske koji su sjedili i razgovarali. Istima je skrenuta pozornost da vode računa o javnom redu i miru, međutim u konkretnom slučaju nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog djela koji bi zahtijevali daljnje policijsko postupanje”, odgovorili su iz policije na upit Slobodne Dalmacije.
Vijesti.hr
Foto: Youtube

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari