ROTOR ŠKURINJE KAO PISTA: Nepoznati vozač usred noći driftanjem podigao na noge „pola Škurinja“!

Mnogi stanovnici Škurinja požalili su se putem društvenih mreža kako ih je iživljavanje nepoznatog vozača nad vlastitim automobilom i gumama (ali na javnoj površini na kojoj je obavezno poštivanje prometnih propisa) probudilo iz sna i upropastilo ostatak noći

Stanovnike Škurinja u „gluho doba“ noći, nešto prije dva sata u srijedu, probudila je neopisiva buka „cviljenja“ automobilskih guma koje je nepoznati vozač odlučio testirati – kao i motor svoga automobila – ni manje ni više no na – rotoru Škurinje.

Točno ispod niza stambenih zgrada, i točno na mjestu gdje to nikako nije smio učiniti!

Naime, rotor u Osječkoj ulici glavna je poveznica između središta grada i mnogih riječkih gradskih i prigradskih naselja na sjeveru odnosno zapadu grada, i 24 sata na dan je pod velikim prometnim opterećenjem. Kako se vidi pri kraju snimke koju je na društvenu mrežu postavio jedan stanovnik Škurinja, rotorom su i u ovo doba noći prolazili drugi automobili, i nepoznati vozač koji je na ovaj način odlučio „bildati“ svoje samopouzdanje ili testirati svoje vozačke (sportske) vještine definitivno je izabrao krivo vrijeme i mjesto za tako nešto.

Svi znamo kako krasni automotodrom imamo u susjedstvu, i noć u samom središtu grada svakako nije bila najbolja opcija za akciju ovakve vrste. Može se to iščitati iz komentara ovoga događaja na društvenim mrežama, gdje su se mnogi roditelji žalili da su morali uspavljivati probuđenu djecu, drugi kako je vozač sebe i druge doveo bespotrebno u opasnost, no ima i komentara kako je vozač baš „cool“ i „pravi frajer“ te automobilistički „as“.

Iako, u svezi ovoga posljednjeg, nije nam baš jasno kako se sve navedene „pozitivne osobine“ „vještog vozača“ mogu vidjeti i provjeriti u dva sata ujutro usred uspavanog grada.

Na pistu, pa pokaži što znaš!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari