SPEKTAKULARNA SNIMKA: Strašan udar groma zabilježen na dosad neviđeni način!

Idi na originalni članak

Kratki video koji bilježi posljedice udara groma snimljen iz neposredne blizine dosad je pregledan 2 milijuna puta!

Oglas

Na Facebook stranicu Severe Weather korisnik Super Celula postavio je spektakularnu videosnimku koja prikazuje neukrotovu snagu prirode odnosno strašne posljedice udara groma. Snimka je snimljena „negdje u Kanadi“, a kamera je uspjela zabilježiti udar groma nekoliko desetaka matara od kamere koja je snimala oluju.

Grom je pogodio obližnje stablo ispred samostojeće obiteljske kuće u omanjem mjestašcu, i u djeliću sekunde naprosto ga prepolomio uz istovremeno rušenje niza debelog granja sa stabla što je znatno oštetilo kuću.

O snazi prirode i udarima groma uglavnom samo čitamo u medijskim izvješćima koja se bave olujama i vremenskim nepogodama, zapravo niti neznajući točno o kakvim se moćnim fenomenima radi.

No kada pogledamo ovu snimku sve će nam biti kristalno jasno: u vijeme oluje najbolje je skloniti se na što sigurnije mjesto i ne izazivati prirodu koja si i na ovaj način daje oduška ili pak izražava nezadovoljstvo nekim (pogubnim) utjecajima čovjeka i ljudske cilizacije koji (negativno) utječu na klimatske promjene na Zemlji!

Ona kletva „grom te ubio“ zaista je jedna od najstrašnijih koja se može izreći!

 

Exit mobile version