ZAŠTITNE MJERE KOD FRIZERA

Svi jedva čekamo otvaranje frizeraja! Samo da ne bude ovako?!

Foto: Screenshot video

Riječ je, naravno o šaljivom videu koji kruži društvenim mrežama i izaziva salve smijeha!

Kako je i danas izjavio ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, kreće se polako i s mjerama koje će olakšati života građanima.

Komentirao je i kada bi se mogli otvoriti frizerski saloni, što zanima jako puno građana koji izgledaju sve zapušteniji – osim onih koji nemaju prirodno razvijene talente za “samofriziranje”.

“Kod frizera je malo drugačija situacija, ali će morati biti neke zaštitne mjere i za frizera i za klijenta. Bit će potrebna stroga dezinfekcija svega što se koristi.”, kazao je Capak.

Nadamo se samo da zaštitne mjere neki neće shvatiti preozbiljno, kao što je to shvatila ekipa iz priloženog videa koji će vas nasmijati do suza.

Naime, svi jedva čekamo otvaranje frizerskih salona, ali ako bude ovako, nećemo baš dobro proći?!

No, sa ne bi sve ostalo samo na šali, evo i informacije kako se pojedini frizeri već pripremaju za rad. Vlasnica frizerskog salona u Zagrebu, Tanja Ana Kauzljar poduzela je sve mjere i prilagodila se situaciji vezano uz koronavirus.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

U salonu je postavila pregrade, koristit će se se dezinfekcijska sredstva i mjerit će se temperatura pri ulazu u salon. Djelatnice će nositi zaštitne vizire i maske tijekom rada u salonu.

Sada se samo čeka odluka Nacionalnog stožera o ukidanju mjera kako bi frizerski saloni u Hrvatskoj započeli s radom….

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari