U ZDRAV MOZAK Jurkotić i Šajeta pozvali Šešelja u Hrvatsku: ‘Dolazim za koji dan u Zagreb’

Davor Jurkotić je u novoj epizodi emisije ‘U zdrav mozak’ ugostio Dražena Turinu Šajetu te je s pjevačem kontaktirao predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja

Davor Jurkotić je u novoj epizodi svoje emisije ‘U zdrav mozak’ ugostio pjevača Dražena Turinu Šajetu koji se neko vrijeme nije pojavljivao u javnosti. Jurkotić je u emisiji rekao kako Šajeta već dugo nije imao hit te da bi mogao snimiti ‘jednu staru stvar na noviji način’ sa Vojislavom Šešeljom.

Nakon što su kontaktirali predsjednika Srpske radikalne stranke i nakon što mu se Šajeta predstavio, Šešelj je rekao kako je čuo za njega. “Devedesetih sam bio popularan, kad ste i vi bili popularni”, rekao je Šajeta i potom upitao Šešelja hoće li dolaziti u Hrvatsku.

“Dolazim za koji dan u Zagreb”, rekao je Šešelj, a na pjevačev poziv da odsjedne kod njega u Opatiji, Šešelj je rekao kako će doći samo do Zagreba i da će uzeti apartman u hotelu Dubrovnik. Kada su Šajeta i Jurkotić započeli s pričom o Franji Tuđmanu, Šešelj im je poklopio.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari