NI MJESTO NI VRIJEME

UPRAVO: Iživljavanje autom na krovu Towera! Cvilež guma večeras “uveseljava” stanare na Pećinama!

Foto: Čitatelj

Znamo da je “lockdown” i da se nema kamo, ali nije ni ovo rješenje!? Pogotovo jer se radi o krovu visoke zgrade a nesreće se događaju i u bezazlenijim situacijama…

Stanovnike Pećina ali i Podvežice večeras je uznemirio glasan zvuk “paljenja” guma s neuobičajenog mjesta – krova Tower centra! Nadobudni vozač odlučio je baš u noćnim satima, kada školska djeca idu spavati, a bome i mnogi radni ljudi, isprobati izdržljivost svojih guma i motora bjesomučnom vožnjom na parkiralištu na krovu trgovačkog centra.

Prema izjavama čitatelja koji su nam se javili, njegova obijesna vožnja bila je izuzetno glasna i trajala je više minuta što je uznemirilo mnoge građane. Mnogi od njih izašli su na prozore pogledati što se to događa, ne mogavši vjerovati kada su shvatili da buka dolazi s krova Tower centra!

“Ovo se nikako ne bi smjelo dozvoljavati, probudila su mi se djeca a skoro su 23 sata”, javila nam je jedna uznemirena čitateljica koja je sa svog prozora i snimila glasno divljanje autom.”.

Nadamo se da će vozač na siguran način sići vozilom s krova, i da mu je za večeras bilo dosta ekshibicija. Ionako je noć pa nitko ne može vidjeti tko je taj “frajer” koji je tako “brz i žestok” za volanom…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari