USPJEH ZA POVIJEST: Islandski komentator od urlanja je izgubio glas – navijači u Reykjaviku „poludjeli“!

Posljednje trenutke utakmice islandski je komentator proveo na nogama poput najvatrenijeg navijača

Island je u ponedjeljak napravio apsolutno najveću senzaciju Eura – u osmini finala srušili su veliku Englesku, a diljem malenog Islanda počela je velika proslava.

https://www.youtube.com/watch?v=jJv_BSBTXi0

Njihov uspjeh nikoga nije ostavio ravnodušnim. Već smo upoznali Gudmunura Benediktssona, bivšeg igrača i aktualnog komentatora čija je fanatična proslava islandskog pogotka protiv Austrije u posljednjim trenucima obišla svijet.

U ponedjeljak je Benediktsson imao novi izljev oduševljenja. Posljednje trenutke utakmice proveo je na nogama poput najvatrenijeg navijača, a nakon posljednjeg sučevog zvužduka počeo je skakati i vrištati u ekstazi.

Vatreno je bilo i u inače ledenom Reykjaviku. U centru glavnog grada ove otočke zemlje skupila se masa navijača u reprezentativnim bojama kako bi gledala prijenos utakmice iz Nice.

https://www.youtube.com/watch?v=YG1gUiY0Cjo

Nakon 90 minuta, navijači su gromoglasno proslavili prolazak u četvrtfinale, a kad su došli k sebi, nisu zaboraviti izvesti slavljeničku koreografiju, koju su odradili i svi Islanđani na stadionu u Nici!

Sve u svemu, reprezentacija Islanda na ovom je Euru postala uvjerljivo najljepša priča koja će se pamtiti još dugi niz godina.
Vijesti.hr
Foto: Screenshot Youtube

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari