VELIKA FRKA NA MALOM OTOKU Pogledajte kako je lokalac zbog sidrenja jedrilice verbalno izvrijeđao Talijane

Muškarac je svojom barkom došao do jedrilice talijanskih turista i počeo psovati i vikati na turiste, da bi u jednom trenutku iz mora počeo izvlačiti njihovo sidro jer im je htio naplatiti sidrenje

Na društvenim mrežama dijeli se video koji, u jeku ove turističke sezone, ne šalje pretjerano pozitivnu sliku o Hrvatskoj. Naime, na otoku Sibli došlo je do sukoba između, kako se može vidjeti na snimci, lokalnog stanovnika i talijanskih turista.

Muškarac je svojom barkom došao do jedrilice talijanskih turista i počeo psovati i vikati na turiste, da bi u jednom trenutku iz mora počeo izvlačiti njihovo sidro i pokušao vući njihovu jedrilicu što je rezultiralo verbalnim sukobom, a uplašena turistkinja govorila je “Zovi policiju, zovi policiju”.

https://www.facebook.com/enricocossutta/videos/10212266469033393/

Kako doznajemo, do čitave situacije došlo zbog pojedinaca koji si uzimaju za pravo da turistima naplate sidrenje s jedrilicom.

Komentare talijanskih turista možete pogledati OVDJE.

Vijesti.hr
Foto: Facebook/Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari