PRIRODA GA POČASTILA

Vlasnik penisa od 24 cm prepričao doživljene neugodnost: ‘A što ću kada ga nemam kamo sakriti…’

Joea je priroda obdarila penisom od 24 centimetra

Veličina je ipak itekako bitna, pogotovo ako u gaćama imate monstruma. Suživot s golemim penisom zna biti poprilično mučan, a sada je to televizijskoj postaji Channel 4 potvrdio i 22-godišnji Britanac Joe.

Joea je priroda obdarila penisom od 24 centimetra, a budući da je visok samo 167, njegovu je alatku naprosto nemoguće odmah ne primijetiti.

Izjadao se tako Joe ispred kamera da zbog svog veseljka svakodnevno trpi, te da ga se prvi put ga se posramio kada je imao samo 14 godina. Tada su ga uočili njegovi prijatelji na nogometnom igralištu, ispričali cijeloj školi s čime raspolaže, što je dovelo do traume.

Međutim, nije stalo samo na tome. Ispričao je Joe i to da zbog veličine svog penisa nedavno nije dobio posao.

“Otišao sam na razgovor, odradio ga jako dobro, ali svejedno ostao odbijen. Nesuđeni poslodavci su mi naknadno kazali da sam im se učinio kao izvanredan kandidat, ali i da nisam angažiran zbog neprimjerenog ponašanja.

Da, ti ljudi su ostali uvjerenja da sam tijekom čitavog intervjua imao erekciju, te su me odbili uz šifriranu poruku da sam stigao neadekvatno odjeven”, rekao je Joe koji, unatoč posebnim gaćicama, svoj ponos jednostavno ne može sakriti, prenosi Net.hr.

UPOZORAVAMO VAS DA SLJEDEĆI TELEVIZIJSKI PRILOG NIJE NAMIJENJEN PUBLICI MLAĐOJ OD 18 GODINA!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari