POTEKLE SU I SUZE

Zabunom se nagutao tableta za kontracepciju umjesto onih za proljev, urnebes je trajao satima

Tiktok Screenshot

Jednom kada je shvatio što je učinio, Kevin se uspaničio

Znate li što se može dogoditi muškarcu ako zabunom uzme nekoliko tableta za kontracepciju? Apsolutno ništa. Da bi imale ikakvog učinka, muškarci bi ih morali uzimati duže vrijeme, a mogu izazvati povećanje grudi, smanjenje testisa i seksualnog nagona.

Tako nam je barem otkrio članak s portala Healthline, a nadamo se da je na taj tekst naletio i mladić imena Kevin, nesretnik koji je neku noć nehotice uzeo pogrešne tablete i, umjesto za proljev, progutao one namijenjene sprečavanju trudnoće.

Jednom kada je shvatio što je učinio, Kevin se uspaničio i posegnuo za odgovorima na Googleu, a paranoja je do te mjere odradila svoje da je stao ispred ogledala i gledao ima li kakvih promjena.

Njegove muke doslovno su rasplakale njegovu prijateljicu Anouk, koja je na TikToku navela da se svemu smijala narednih nekoliko sati. Njezina snimka u međuvremenu je postala hit na toj društvenoj mreži. prenosi Net.hr

@anoukvansonsbeek

Wanneer je vriend de pil slikt… inplaats van diarree remmers. Ik heb hier uren om gelachen. #diarreeremmers #boyfriends #viraal #fy #fyp #anoukvansonsbeek ♬ Oh No – Kreepa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari