PITON NA WC-U!

Žena na WC-u zatekla ogromnu zmiju; Hitnu službu morala zvati dva puta: ‘Vidite da ne haluciniram!’

Foto: Twitter

Nekoliko dana nakon što je piton ugrizao muškarca u Grazu za genitalije, zmiju je u toaletu pronašla i jedna stanovnica Beča, koja je dva puta morala zvati hitne službe

Još jedna Austrijanka (68) je srela pitona u svom wc-u, prenose bečki mediji. Podsjetimo, muškarca (65) u Grazu je početkom tjedna piton ugrizao za genitalije dok je sjedio na wc školjki i lakše ga povrijedio.

Sada je žena u Beču pozvala policiju jer je vidjela “otprilike metar dugu, tamnu zmiju”, prije nego što je sjela na wc školjku, donosi Net.hr.

Pobjegla je iz toaleta i pozvala hitnu službu, ali kad su oni stigli, zmije više nije bilo. Nisu imali druge pa su otišli.

Međutim, par sati kasnije, zmija se vratila, vjerojatno iz odvoda, i žena ju je sada i fotografirala kako bi imala dokaz da ne misle da halucinira.

Zmiju su predali u Zoološki vrt, ali još nije poznato tko je vlasnik koji je ostao bez zmije.

U gradu Ennsu u Austriji poskok je ugrizao mladića (24) u njegovom stanu u ruku, nakon čega je preminuo u bolnici, pišu njemački mediji.

Mladić je navodno bio iskusan uzgajivač koji je držao više različitih zmija otrovnica. Do nesreće je navodno došlo kada je Austrijanac uzeo poskoka iz terarijuma i stavio ga u plastičnu posudu kako bi ga nahranio. Kada se mladić okrenuo, poskok ga je ugrizao, a iako su prijateljica i poznanik, koji su bili u stanu, odmah pozvali hitnu, liječnici ga nisu uspjeli spasiti.

U stanu je policija pronašla još dva tigrasta pitona za koje je mladić imao dozvolu, dok za poskoka nije, donosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari