POSTUPILI PO DOJAVI GRAĐANA

BRAVO! Građani na Podmurvicama opazili provalnike u stan, policija ih uhvatila na djelu!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Postupajući po dojavi građana policija je dvojac zatekla u pokušaju provale stana u Rijeci

Podnošenjem kaznene prijave protiv dvojice hrvatskih državljana, starosti 36 i 37 godina, dovršeno je kriminalističko istraživanje što su ga proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

“Riječ je o dvojici osumnjičenika koje je policija, postupajući po dojavi građana o provali na području Podmurvica u Rijeci, u utorak, 26. ožujka oko 21.30 sati zatekla u pokušaju provale stana u vlasništvu hrvatske državljanke te ih onemogućili u daljnjem činjenju kaznenog djela.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je k tome otkriveno kako je prvoosumnjičeni 36-godišnjak u veljači i ožujku ove godine na području Rijeke počinio još kaznenih djela.

Naime, dvije teške krađe počinio je provaljivanjem u dva frizerska salona, a dvije krađe s trgovačkog štanda i iz osobnog vozila pri čemu je i oštetio to vozilo.

Otuđivši različite predmete je tako materijalno oštetio tri pravne osobe i dvoje hrvatskih državljana za najmanje četiri tisuće eura.

Po završetku istraživanja obojica počinitelja su kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu za spomenuto kazneno djelo teške krađe u pokušaju, a 36-godišnjak i za kaznena djela dvije teške krađe i dvije krađe, kao i oštećenje tuđe stvari, te su predani pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja