KOD SLAVONSKOG BRODA

HDZ-ov župan umalo stradao u automobilskoj nesreći na autocesti, spasio ga njegov vozač

Foto: Ilustracija Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, SBonline

Oko 11 sati na autocesti A3 iz pravca Slavonskog Broda prema Županji, kod skretanja za odmorište Marsonia, službeni automobil Brodsko-posavske županije naletio je na veći željezni predmet koji se nalazio na desnom kolničkom traku autoceste, javlja lokalni portal SBonline.

U vozilu s vozačem nalazio se HDZ-ov župan Danijel Marušić, a iza njegovog automobila vozio se državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja Domagoj Mikulić, također HDZ-ovac.

Nakon naleta na željezni predmet, probušena je guma i oštećena felga na službenom vozilu županije. Nakon udarca vozač je počeo gubiti kontrolu nad vozilom, koje je jedva na siguran način zaustavio.

U trenutku nesreće na autocesti je bio gust promet, iza župana se vozio državi tajnik, a iza njih i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić.

Događaju su svjedočili novinari, ali i drugi brojni vozači koji su sa zaprepaštenjem gledali što se događa.

SBonline piše da je nesreću spriječila reakcija županovog vozača.

Nije poznato na koji je način željezni predmet završio na autocesti, to će policija utvrditi nakon očevida, prenosi Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari