HNK RIJEKA

HNK RIJEKA Još jedan igrač pozitivan na koronavirus uoči utakmice Europske lige

Foto: Mateo Levak/Riportal

“Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus”, priopćili su iz HNK Rijeka

Na Rujevici uoči putovanja na utakmicu 2. kola skupine Europske lige nove nevolje za trenera Simona Rožmana. Pored od ranije na COVID-19 pozitivnih ili pak ozlijeđenih igrača, današnje testiranje pokazalo je kako je još jedan igrač pozitivan te Rožman i ekipa neće koći računati ne njega neko vrijeme.

Iz HNK Rijeke su priopćili:

“Ovim putem obavještavamo javnost da je nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (utorak, 27. listopada 2020.) jedan igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivan na virus korone (COVID-19).

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus.

HNK Rijeka će i dalje usko surađivati s epidemiološkom službom i sukladno razvoju situacije napraviti potrebne korake kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi djelatnici kluba.”, stpji u priopćenju HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari