'OSVETNIK' DOŽIVIO NESREĆU

Holivudski glumac u kritičnom stanju: Zadobio teške ozljede dok je čistio snijeg! Helikopterom prebačen u bolnicu

Idi na originalni članak
Foto: Twitter

Regiju u kojoj Renner ima kuću je u novogodišnjoj noći pogodila zimska oluja zbog koje je od jutros ostalo bez struje 35.000 domova u okruzima Washoe, Carson, Douglas, Storey i Lyon u sjevernoj Nevadi

Oglas

Jeremy Renner je u ‘kritičnom, ali stabilnom stanju nakon što je pretrpio teške ozljede u nesreći koja je povezana s vremenom dok je čistio snijeg’, rekao je njegov glasnogovornik za Deadline u nedjelju. Renner, dva puta nominiran za Oscara, zvijezda je povratničke serije ‘The Mayor of Kingstown’ i Marvelove serije ‘Hawkeye’, kao i filmova ‘Osvetnici’ i ‘Kapetan Amerika’. Deadline je objavio kako je Renner ranije u nedjelju helikopterom prebačen u bolnicu.

Njegov glasnogovornik rekao je da je njegova obitelj sada s njim i da ‘prima izvrsnu skrb u bolnici’. Prema časopisu Reno Gazette-Journal, Renner ima dom u tom području, blizu planine Rose-Ski Tahoe, oko 40 kilometara od Renoa. Regiju je u novogodišnjoj noći pogodila zimska oluja zbog koje je od jutros ostalo bez struje 35.000 domova u okruzima Washoe, Carson, Douglas, Storey i Lyon u sjevernoj Nevadi, piše list.

Renner je 13. prosinca na Twitteru objavio fotografiju obilnog snijega u tom području, napisavši: “Snježne padaline na jezeru Tahoe nisu šala.” Na Instagramu je objavio nekoliko isječaka na kojima se vidi za volanom ralice, a na jednoj je napisao: ‘Skoro sam završio s brdom za sanjkanje za djecu.’

Renner je inače bio nominiran za Oscara za najboljeg glumca 2010. godine za film ‘The Hurt Locker’, a sljedeće je godine nominiran za Oscara za najboljeg sporednog glumca za ‘The Town’, prenosi net.hr.

Exit mobile version