ANTONIO, ČESTITKE!

IZABRALI NAVIJAČI Antonio Čolak najbolji je igrač Rijeke u protekloj sezoni!

Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 4. kolo, Rudeš - HNK Rijeka 19.08.2018., stadion Rujevica, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 4. kolo, Rudes - HNK Rijeka. Antonio Mirko Colak. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Antonio Čolak najbolji je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka u sezoni 2019./2020. i to prema izboru navijača Rijeke.

U anketi je sudjelovalo 2,764 navijača, a Čolak je na kraju zaradio 28,4 posto glasova. Neizvjesna borba za prvo mjesto vodila se između njega i Tibora Halilovića koji je na krjau završio na drugom mjestu s 25,8 posto glasova.

Treće mjesto pripalo je Danielu Štefulju iza kojega je odlična sezona u bijelom dresu što je rezultiralo s 9,9 posto glasova.

Iza Antonija Čolaka je sjajna sezona u kojoj je s 20 pogodaka osvojio prvo mjesto na ljestvici strijelaca, te je ujedno za svoje nastupe zaradio “Žutu majicu” Sportskih novosti, nagradu namijenjenu najboljem igraču Hrvatski telekom Prve lige.

Čolak je zasad u bijelom dresu skupio 88 nastupa i postigao 51 pogodak, te je osvojio dva Kupa Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari