KAD ZAGUSTI

Kolica u trgovini možete otključati i bez kovanice: Svi pričaju o ovom genijalnom triku

Zaboraviti ponijeti kovanice za kolica u trgovini može biti neugodno, ali ovaj trik pomaže

Stručnjakinja za trikove u kućanstvu koja ima profil na TikToku pod imenom Tiger Lee otkrila je trik koji “mijenja život” i omogućuje kupcima da otključaju kolica u trgovini bez potrebe za novčićem, javlja Express.

Zaboraviti ponijeti kovanice za kolica u supermarketu može biti neugodno, ali ovaj trik bi mogao biti jednostavno rješenje za to.

Tiger Lee je impresionirala ljude na internetu svojim trikom, a pokazala je kako otključava kolica u trgovini bez novčića te je otkrila da postoje dva načina za izvođenje istog trika, tako da možete izabrati koji vam najviše odgovara.

Ona je objasnila da ako nemate kovanice, možete upotrijebiti vatirani štapić za uho.

Sve što trebate učiniti je gurnuti štapić u utor za kovanice i ključ na stražnjoj strani ručke kolica će iskočiti i omogućiti vam da počnete s kupovinom.

@tiger_lee_uk No coins for trolley?Worry no more coz Q-tips or Key will do the job too ?? #cottonswab #qtips #key #trolleyhack #trolley #hack #hacks #momhack #momhacks #lifehack #lifehacks #tiktokhacks #hacksoflife #wow #amazing #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #tiger_lee_uk ♬ LOONEY TUNES PART 2 – Cavendish

Trik s ključem

Zatim, kada završite i spremni ste vratiti kolica, samo gurnite ključ natrag i lako ćete izvući svoj štapić.

Međutim, iako su štapići za uši uobičajeni predmet u mnogim kupaonicama i imaju razne namjene u higijeni, oni nisu nešto što obično nosimo u džepu.

“O da, uvijek nosim štapiće za uši u svom džepu”, šaljivo je komentirao jedna tiktoker. “Ako se sjetim uzeti štapić, sjetit ću se uzeti novčić”, dodao je drugi.

No, tiktokerica je pokazala i kako ključ od stana ili kuće upotrijebiti za uzimanje kolica u trgovini.

Otkrila je da korištenjem okruglog kraja ključa u otvoru za kovanice na kolicima za kupnju, možete ih otključati bez potrebe za kovanicom, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari