EVO DETALJA

Kostrena u sklopu projekta „Volim Hrvatsku – volim Kostrenu“ dijeli sadnice iznajmljivačima

U okviru ekološko-edukativnog projekta „Volim Hrvatsku – volim Kostrenu“ i obilježavanja Dana planeta Zemlje, Turistička zajednica općine Kostrena i ove je godine organizirala podjelu sadnica svim privatnim iznajmljivačima s područja Općine Kostrena.

Od danas 21. travnja pa sve do srijede 26. travnja u vremenu od 8 do 15 sati privatni iznajmljivači sa područja Općine Kostrena sadnice mogu podignuti u prostoru TZO Kostrena, Kostrenskih boraca 1a.

Nakon brojnih sadnica cvijeća, voćki i maslina, ove godine privatni iznajmljivači imaju prilike okoliš svojih smještajnih kapaciteta dodatno oplemeniti ovim autohtonim biljkama kako bi se između ostaloga podsjetilo da su Zemlja i njezini ekosustavi naš dom koji nam omogućuje život, kao i da se upozori na važnost poštivanja prirode.

Obzirom je Kostrena primorsko mjesto Turistička zajednica općine Kostrena odlučila je uz sugestije privatnih iznajmljivača, ali i Osnovne škole Kostrena i Dječjeg vrtića „Zlatna ribica“ kojima su također podijeljene sadnice, nastaviti tradiciju i obogatiti Kostrenu ovm autohtonim biljkama našega kraja.

Kao i svake godine, akcije s održava pod motom „Va saki kantunić mesto smeća posadimo cvetić!“.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari