U MEĐIMURJU

Krvavi obračun četvorice rođaka u romskom naselju; Koristili palice, mačete i noževe!

Foto: Ilustracija, Pixsell

Međumurska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad četvoricom rođaka: 24-godišnjakom, 38-godišnjakom, starijim maloljetnikom i 42-godišnjakom.

24-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju na štetu 38-godišnjaka. 38-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju na štetu starijeg maloljetnika. Stariji maloljetnik i 42-godišnjak osumnjičeni su kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 38-godišnjaka.

Predani su pritvorskom nadzorniku

Sve se dogodilo u romskom naselju Kuršanec. Najprije je 38-godišnjak u subotu malo poslije 23 sata u Cvjetnoj ulici fizički nasrnuo na rođaka, osumnjičenog starijeg maloljetnika. Obračun se nastavio oko 23:30 sati u Ulici Matije Gupca, gdje su rođaci tijekom sukoba koristili drvenu palicu i mačetu. 

Zatim su se uključili drugi bliži rođaci, osumnjičeni 24-godišnjak i 42-godišnjak koji su fizički nasrnuli na 38-godišnjaka, koristeći pritom drvenu palicu i nož. 38-godišnjak i stariji maloljetnik su zadobili više tjelesnih ozljeda. Imali su rezne i ubodne rane te hematome po tijelu, ali u Županijskoj bolnici Čakovec okvalificirane su im lakše tjelesne ozljede. 

Osumnjičena četvorka je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari