PRONAĐEN PO POTRAZI

Muškarac (39) koji je prijetio 35-godišnjakinji uhvaćen kod naplatne postaje Rupa

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičeni 39-godišnjak je za navedeno kazneno djelo prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Naime, u srijedu, 9. listopada u večernjim satima prilikom redovne kontrole prometa policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka na autocesti A7 kod naplatne postaje Rupa zaustavili su osobno vozilo pulskih registracijskih oznaka u kojem je kao putnik zatečen 39-godišnjak te je utvrđeno da je za njim raspisana potraga s mjerom uhititi.

Osumnjičenik je uhićen i priveden u nadležnu policijsku postaju te je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je u kolovozu ove godine telefonskim putem ozbiljno prijetio 35-godišnjoj hrvatskoj državljanki što je kod nje izazvalo bojazan za život.

Završetkom kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 39-godišnjak je za navedeno kazneno djelo prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja