PRIHOD ZA UDRUGU SVJETIONIK

Na Korzu održana humanitarna 17. “Maškarana jota” Udruženja obrtnika Rijeka

Sav prihod namijenjen je ove godine humanitarnoj Udruzi Svjetionik

Unatoč lošem vremenu uz izraženu južinu, danas je s početkom u 11 sati na riječkom Korzu po 17. put održana humanitarno-gastronomska manifestacija Maškarana jota Udruženja obrtnika Rijeka.

Ugostitelji iz Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika, uz potporu obrtnika drugih profila i učenika Ugostiteljske škole, pripremili su 600 porcija mašarane jote i palente kompirice koju je kuhala Udruga Palentar.

10.02.2024., Rijeka – Humanitarno-gastronomski dogadaj 17. Maskarana jota Udruzenja obrtnika Rijeka. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Sav prihod namijenjen je ove godine humanitarnoj Udruzi Svjetionik. Glavna svrha udruge je poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju te njihovih obitelji, dok je primarni cilj veća kvaliteta života djece i mladih s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, te veće i kvalitetnije uključivanje djece i mladih s teškoćama u razvoju u lokalnu zajednicu.

Za simbolični iznos + „Daj ča daš“ Riječani su mogli konzumirati porciju jote s palentom i čašom vina.

10.02.2024., Rijeka – Humanitarno-gastronomski dogadaj 17. Maskarana jota Udruzenja obrtnika Rijeka. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Program Maškarane jote obogatili su i članovi Ceha frizera kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Rijeka koji su zainteresiranima ponudili uslugu facepaintinga također za simboličan iznos.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja