NOVI DATUM - 26. LIPNJA 2021.

OTKAZUJE SE RetrOpatija! – još jedna zabavna manifestacija postala je “žrtva korona virusa”

Idi na originalni članak
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL
Na žalost brojih posjetitelja Opatije i ljubitelja retro zvuka i izričaja, ovogodišnje izdanje festivala RetrOpatija se OTKAZUJE i to zbog rasta broja oboljelih od korona virusa u Hrvatskoj!
“Epidemiološka situacija koja je tijekom proteklih dana pokazala naznake pogoršanja dovela je do otkazivanja i odgode brojnih manifestacija u Hrvatskoj zbog sigurnosnih razloga, a toj brojci pridružuje se i RetrOpatija, omiljena opatijska ljetna manifestacija čija je organizacija postala nemoguća u skladu s važećim zdravstvenim i sigurnosnim preporukama”, stoji u objavi organizatora.
Dodaju kako im se sigurnost gostiju i posjetitelja najvažnija, te kako sada, više no ikad, svi turistički djelatnici moraju brinuti o zaštiti zdravlja svojih gostiju.
“Nije ovo bila laka odluka, nakon dugih mjeseci izolacije i karantene, svima bi nam odlično došla večer opuštanja i zabave, no trenutačna epidemiološka slika ne dopušta nam previše opuštanja. Moramo ostati odgovorni i voditi računa o preporukama zdravstvenih stručnjaka i epidemiologa. Kako je RetrOpatija manifestacija na otvorenom, koja podrazumijevaju slobodno kretanje i druženje većeg broja ljudi, jednostavno ne možemo zadovoljiti uvjete o ograničavanju broja sudionika”, zaključili su organizatori.
Organizatori su također objavili i kako je poznat datum RetrOpatije iduće godine – 26. lipnja 2021.
Za sve one koji su se veselili ovoj već tradicionalnoj, ali prije svega izuzetno zabavnoj i rasplesanoj manifestaciji, zasigurno to nije prevelika utjeha, jer iduće ljeto ipak je još daleko.
Exit mobile version