JUTARNJA DRAMA

Planuo bus pun djece kod Sinja, a onda je vozilo samo krenulo u rikverc!

Policija je izvijestila da se sve dogodilo u mjestu Bajagić

Školski autobus zapalio se jutros u u mjestu Bajagić koji je prevozio djecu. Splitsko-dalmatinska policija navela je kako je vozač osjetio dim, djeca su izašla iz vozila i nitko nije ozlijeđen. piše Danas.hr.

“Jutros, 24. svibnja 2024.godine oko 7.30 sati u mjestu Bajagić vozač autobusa koji je prevozio školsku djecu zaustavio je autobus jer je osjetio dim. U autobusu se nalazila grupa djece koji su odmah izašli van, kao i vozač kako bi ugasio manji požar koji je najvjerojatnije izbio na predjelu motora”, naveli su iz policije.

Policija navodi da se u jednom trenutku autobus pokrenuo sam od sebe, ali na sreću nikog nije bilo u njemu. Autobus je zadnjim dijelom “sišao” s ceste.

Podsjetimo, i u četvrtak se zapalio školski autobus. Učenici četvrtih razreda Osnovne škole Ante Zaro iz Pule bili su na izletu u Krapini kada je na parkiralištu Muzeja krapinskih neandertalaca došlo do požara na njihovom autobusu, objavo je Regional Express. Incident je prijavljen Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj u četvrtak 10:56 sati. Policija je potvrdila događaj, naglasivši da nema ozlijeđenih, što je najvažnije.

U trenutku izbijanja požara učenici i njihovi učitelji su se nalazili u blizini autobusa. Uzrok požara još nije poznat, a istražitelji i vatrogasci su izašli na terenu kako bi utvrdili što je dovelo do ovog incidenta., piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari