OMILJENO MJESTO ZA IZLASKE

Rakhia Bar ove subote slavi desetu godišnjicu i poziva vas na najvatreniju proslavu do sada!

Rakhia Bar slavi svoje prvo desetljeće rakhijastičnih provoda

Omiljeno mjesto za izlaske koje neizostavnim rakijama već punih deset godina grije srca svih rakhioljubaca, ove subote slavi svoj rođendan!

Rakhia Bar je u svojih deset godina postojanja, postao sinonim za „it“ odredište izlazaka mladih u Rijeci, a svoj je kultni status dosegao upravo unikatnim pristupom orijentirajući ponudu na rakije kojih, uz vlastiti brand The Hogster, u ponudi ima više od sto vrsta. Svi oni koji posjećuju ovaj bar znaju da je „daj još jednu“ jedna je od najčešće izgovorenih fraza, a svaka sljedeća rakija donosi još veću dozu zabave. 

Rakhia bar nije bar koji prati trendove, već ih stvara 

Kroz godine Rakhia je uz populariziranje mnogima omiljenog pića kontinuirano kreirala i nove trendove kao što su već dobro poznati ‘metar rakije’, Rakhia Speed Drinking i Rakhia Taste Guessing. Uz to, razvijena je i franšiza po čijim je standardima Rakhia Bar odnedavno i preuređen.

Subota je rezervirana za rođendansko slavlje 

Povodom okrugle godišnjice pripremaju najvatreniju proslavu do sada na koju pozivaju sve ljubitelje dobrih rakija i vrhunske zabave, a s kojom će dostojno obilježiti prvo desetljeće nezaboravnih provoda. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja