TJERAJU GORE NEGO KORONA

Sramota na Braču! Autu s invalidskom naljepnicom izgrebali auto i probušili gumu. I nije jedini!

Foto: RTL

Na meti nepoznatih vandala u nedjelju se našao i automobil čovjeka koji ima autistično dijete i invalidsku naljepnicu. Morao je stati blizu plaže nedaleko od Murvica. Policija traži serijskog bušitelja guma.

Osim rupe od noža u gumi, netko mu je udario i izgrebao branik automobila.

Dok se oko 19 sati javio policajcima, saznao je da je šesti u nizu koji im se javio s jednakim problemom.

”To vam je sve bilo na ugibalištu poslije zavoja za Zlatni Rat, na glavnoj cesti prema Murvicama. Pored mene je bio čovjek s autističnim djetetom i invalidskom naljepnicom na automobilu. Morao je ondje stati jer mu je bliže prilaz moru i nema gužve. Možete misliti kako je tek njima bilo”, ispričao je ljuti turist za 24 sata.

Dodao je da ovakvim činom ljudi tjeraju turiste gore nego korona virus te da se taj kraj sigurno neće vratiti i nastaviti plaćati smještaj.

Iz splitske PU su potvrdili kako su u nedjelju imali dvije dojave na području Bola, zbog probušenih pneumatika na parkiranim vozilima.

No, u oba slučaja je riječ o nedjelu koje se progoni po prijedlogu oštećene osobe, ne po službenoj dužnosti, naglasili su u policiji.

 

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari