ZANIMLJIVA PRENAMJENA

Što će se odvijati u prvom paviljonu Centralne gradske tržnice nakon promjene zakupca? Evo plana

Idi na originalni članak

Nakon postupka licitacije tvrtki Parve d.o.o prvi paviljon na Centralnoj tržnici

Oglas

Na natječaj za zakup I Paviljona na Centralnoj tržnici, raspisan u rujnu, pristigle su tri ponude te je nakon provedenog postupka licitacije donesena Odluka o odabiru napovoljnije ponude – trgovačkog društva Parve d.o.o., Rijeka, uz mjesečnu zakupninu od 16,20 eura po metru kvadratnom (bez PDV-a).

Podsjećamo, nakon detaljno provedene analize, koja je u cilju imala revitalizaciju riječke tržnice, 25. rujna 2024. godine je objavljen javni natječaj za I Paviljon na Centralnoj tržnici.

Poslovni prostor se prema natječaju daje u zakup kao grupirano prodajno mjesto, a namijenjen je različitim djelatnostima koje obuhvaćaju trgovačku djelatnost s prodajom i degustacijom prehrambenih proizvoda; ugostiteljsku djelatnost s mogućnostima pripreme, usluživanja i konzumacije hrane, slastica, pića i napitaka sa degustacijom. Također, prostor omogućuje pripremu i usluživanje pića i napitaka s degustacijom, kao i organizaciju prigodnih edukativno-zabavnih manifestacija.

Preostali dio prostora namijenjen je zajedničkim dijelovima, uključujući prostore za konzumaciju i degustaciju, čime se stvara ugodno okruženje za sve posjetitelje.

Do krajnjeg roka za dostavu prijava, 10. listopada 2024. g. do 15:30 sati, zaprimljene su prijave triju poslovnih subjekata, od kojih jedna prijava nije bila valjana obzirom da nije dostavljena potrebna potvrda trgovačkog suda.

Nakon provedenog postupka licitacije donesena je Odluka o odabiru gore navedene napovoljnije ponude, tvrtke Parve d.o.o. Zakupniku se daje u zakup poslovni prostor u I paviljonu na Centralnoj tržnici u Rijeci površine 943 kvadratnih metara na vrijeme od 20 godina, a stupanje u posjed zakupnika je predviđeno po pismenom pozivu zakupodavca, nakon što zakupodavac oslobodi prodajni prostor od osoba i stvari te nakon što prodajni prostor dobije samostalni priključak za vodu i struju.

Isto je previđeno u roku od 6 mjeseci od sklapanja ugovora sa zakupnikom.

“Vizija je u tom objektu istaknuti šaroliku gastro scenu uz gostovanja poznatih hrvatskih i inozemnih chefova uz naglasak na lokalne namirnice. Također, planirana je organizacija gastro festivala, kulturnih radionica, predavanja, predstava i ostalih zabavnih te kulturnih manifestacija,” otkrio je direktor tvrtke Parve Matija Blažević.

Exit mobile version