Spektakl u Kostreni: Vanna i Mia na koncertu 7. prosinca u Sportskoj dvorani!

Foto: RTL/Pixsell

Koncert će se održati 7. prosinca u Sportskoj dvorani Kostrena s početkom u 20 sati

U predblagdansko vrijeme, za Mikulnu, Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje te Udruga narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji organiziraju koncert Vanne i njezine gošće Mie Negovetić

Koncert će se održati u Sportskoj dvorani Kostrena s početkom u 20 sati.

Jedna od naših najboljih vokalistica Vanna serijom uspješnih ljetnih nastupa, između ostaloga i na Trsatskoj gradini, pokazala je još jednom kakva je diva hrvatske glazbe.

Poznata i kao odlična komunikatorica, Vanna svoje koncerte pretvara u istinski zabavne događaje u kojima gotovo rasvnopravno sudjeluje i njezina publika, pjevajući uglas njezine najveće hitove, novije i starije, kao što su ‘Tragom tvojih tragova’ s nedavno izdanog studijskog albuma ‘Izmiješane boje’, te klasici ‘Da ti nisam bila dovoljna’, ‘Ja ti priznajem’, ‘Ne traži ljubav’, `Ako je vrijedilo išta’, ‘Ja imam snage za to’ .. -hitovi uz koje se na koncertima na noge dižu apsolutno svi!

Na svojim koncertima Vanna izvodi i laganije pjesme kao što su ‘Svakodnevna žena’, ‘Ispod istog neba’, ‘Ne govori sve na glas’ … a nastup obično završava jednom od njezinih najvećih uspješnica iz vremena E.T.-a – ‘Tek je 12 sati’.

Vanna uživa u live svirkama i zajedno sa svojim bendom svaki put iznova oduševljava publiku. Njihova odlična povezanost i raznolike glazbene interpretacije prenose iznimnu energiju kojoj se svi uvijek rado prepuste i uživaju u jedinstvenom i neponovljivom glazbenom događanju.

Posebna Vannina gošća na koncertu u Kostreni bit će Riječanka Mia Negovetić, mlada pjevačka zvijezda proslavljena pobjedom u popularnom talent-showu Zvjezdice, a potom i samostalna umjetnica koja nastavlja raditi sa svjetskim poznatim imenima na vlastitim pjesmama.

Iza mlade Riječanke već su i dva uspješno odrađena mjuzikla ‘Magic Musical’, a objavila je i singl ‘Trouble’ koji je napravila u suradnji s Danom Richardsom, poznatim gitaristom popularnog benda One Direction, i Philom Simmondsom.

Vanna za svoj nastup u Kostreni nije mogla izabrati bolju i prespektivniju gošću, i njih dvije će sigurno oduševiti i kostrensko-riječku publiku!

Ulaznice već sada možete nabaviti putem sustava mojekarte.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja