ČINILA TO I RANIJE

Žena brutalno zlostavljala i izgladnjivala sina! Tužitelj: ”Bila je bijesna zbog lockdowna…”

Ilustracija (RTL)

Protiv 60-godišnje majke iz Sarstedta u Njemačkoj pokrenut je kazneni postupak zbog teškog zlostavljanja sina u dobi od 7 godina, a koje se odvijalo za vrijeme prošlogodišnjeg lockdowna.

Osumnjičena je da je dijete zaključavala, izgladnjivala te mu nanijela ozljede opasne po život.

Prema izjavi javnog tužitelja, uzrok takvom ponašanju bili su bijes i agresivnost zbog strogih mjera, a posebno zatvaranja škola tijekom pandemije, piše Fenix-magazine.

Ranije zlostavljala i starijeg sina

Tijekom istrage utvrđeno je da je osumnjičena u razdoblju od 2004. do 2007. godine navodno isto činila i starijem sinu, koji je tada imao između 12 i 15 godina, te će joj se suditi i za taj slučaj, piše Index.

Na to da nešto nije u redu vlasti su posumnjale kada se dječak bez prethodnog opravdanja nije pojavio na nastavi prvi dan nakon popuštanja mjera u lipnju 2020.

Djelatnici socijalne skrbi otišli su na dječakovu adresu na kojoj ih je dočekala majka, koja ih je odbijala pustiti u stan. To je izazvalo još veće sumnje te je pozvana policija koja je nesretnog dječaka pronašla u ormaru u zapuštenom i iscrpljenom stanju.

Suđenje bi trebalo trajati četiri radna dana, a izricanje presude planirano je za 21. lipnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari