potraga za alternativom

5 modela koji mogu zasjeniti adidas Samba tenisice

Idi na originalni članak

Adidas Samba tenisice postale su simbol casual stila i sportske elegancije te su iznimno popularne među ljubiteljima tenisica širom svijeta. Međutim, ako tražite alternativu koja će se istaknuti i ponuditi nešto jedinstveno, postoji nekoliko modela koji bi mogli nadmašiti čak i legendarni adidas Samba OG.

Oglas

Evo kojih pet modela tenisica koje vrijedi razmotriti ako želite nešto drugačije. Bilo da volite retro dizajn, moderne linije ili ekološki prihvatljive materijale, ove tenisice nude raznovrsnost koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Pogledajmo pet modela koji mogu parirati popularnosti adidas Sambe i pružiti vam jedinstven stil.

Jesu li adidas Handball Spezial opasna konkurencija “sambicama” ili će adidas SL 72 zauzeti taj tron?

Adidas Handball Spezial tenisice lansirane su 1979. godine kao obuća za rukometaše, no ubrzo su postale omiljen među ljubiteljima sportske mode. Karakterizira ih vječan klasičan dizajn niskog profila, antilop gornjište i prepoznatljiv zlatni logotip. Idealne su za sve koji žele spojiti udobnost i stil, a dostupne su u čitavom dijapazonu raznih boja, od bež do vibrantnih plavih i zelenih nijansi. Handball Spezial tenisice sjajan su izbor za one koji žele sportski šik s daškom vintage stila, čineći ih savršenom alternativom za sve koji vole adidas Samba OG model.

Postoji još jedan adidasov model koji nam se jako svidio i koji ćemo svakako uvrstiti u svoje dnevne outfite. Riječ je o adidas SL 72 modelu. On je prvotno dizajniran za Olimpijske igre 1972. godine i bio je prvi model koji je nosio legendarni Trefoil logo. Iako je dizajniran s ciljem pružanja vrhunske performanse, zbog svog klasičnog izgleda je vrlo brzo postao ikona ulične mode. S gornjištem od najlona i antilopa, ove tenisice pružaju laganu konstrukciju i vrhunsku udobnost, te su idealne za one koji žele istaknuti svoj retro sportski stil, bilo da ih kombinirate s trapericama ili casual odjećom. Iako možda nisu toliko prepoznatljive kao adidas Samba, SL 72 svakako zaslužuju mjesto u kolekciji svakog pravog ljubitelja tenisica.

Košarkaški stil se vraća na ulice u obliku Asics EX89 tenisica

Asics EX89 tenisice su možda nadahnute klasičnom košarkaškom obućom iz 80-ih godina, ali zahvaljujući sjajnim modernim poboljšanjima one nude izvanrednu udobnost i stil. Zahvaljujući kombinaciji gornjišta od kože i mrežastog materijala, pružaju prozračnost i dugotrajnost, dok debela guma u potplatu osigurava stabilnost i udobnost, čineći ih idealnima za cjelodnevno nošenje. Super stvar je što Asics EX89 dolazi u neutralnim tonovima, što ga čini savršenim izborom za sve prigode – od casual izlazaka do sportskih aktivnosti, te je primjer kako se može postići izvrstan balans između sportske funkcionalnosti i urbanog stila, što ih čini ozbiljnim konkurentom adidas Samba tenisicama.

Zašto su Puma Palermo pravi hit ove sezone?

Puma Palermo tenisice inspirirane su talijanskom nogometnom estetikom i vraćaju se na velika vrata kao jedan od najpoželjnijih modela ove sezone. Ove tenisice kombiniraju gornjište od antilopa s elegantnim kožnim detaljima, stvarajući sofisticiran i sportski izgled. Bogate boje poput plave, žute i zelene čine ih savršenim izborom za one koji žele unijeti boju u svoj svakodnevni stil.

Iako su originalno zamišljene kao sportske tenisice, Palermo se danas nose kao statement komad koji lako kombinira sportsku i casual modu, a uz klasične traperice ili jednostavne hlače, ove tenisice mogu postati prava konkurencija adidas Samba modelu.

Veja V15 – ekološki svjestan izbor koji ne žrtvuje stil

Veja tenisice imaju prepoznatljiv minimalistički izgled s naglašenim V logom, što ih čini upečatljivim izborom za sve koji traže stil i održivost, a model Veja V15 svakako nije samo još jedan par modernih tenisica – one predstavljaju cijeli pokret prema održivosti u modnoj industriji. Ovaj model koristi reciklirane i ekološki prihvatljive materijale, čime istovremeno nudi atraktivan dizajn i svjesnost o okolišu. Gornjište je izrađeno od organski uzgojene kože i recikliranih plastičnih boca, dok je unutarnji potplat izrađen od prirodne gume iz amazonske prašume. Pružajući vrhunsku udobnost i izdržljivost, Veja V15 tenisice odličan su izbor za sve koji žele ostaviti pozitivan trag na okoliš, a pritom izgledati sjajno.

Stoga, ako su vas zainteresirali gore spomenuti modeli i želite istražiti dodatne opcije, svakako posjetite PRM HR. Od klasičnih adidas modela do inovativnih i održivih Veja tenisica, sigurno ćete pronaći par koji odgovara vašem stilu i preferencijama. Isprobajte jedan od ovih modela i uvjerite se sami kako će zasjati u vašim modnim kombinacijama.

Iako su “sambice” doživjele pravu eksploziju popularnosti u posljednjih godinu-dvije, uvijek ih je dobro imati u svojoj kolekciji te ih povremeno zamijeniti s nekim od ovih jedinstvenih modela.

Exit mobile version