Polaznici mogu odabrati između osnova informatike, EU fondova, razvoja aplikacija, dizajna, informacijskih tehnologija, marketinga, knjigovodstva i drugih edukacija

Upisi u Algebrinom riječkom centru traju do 16. ožujka 2022.

U gotovo četvrt stoljeća kroz Algebrine programe obrazovanja odraslih prošlo je više od 50.000 polaznika. Slikovito prikazano, brojka je ekvivalent broju stanovnika jednog grada veličine Slavonskog Broda ili Pule.

Osim što omogućava stjecanje novih znanja i kompetencija, programi obrazovanja odraslih indirektno utječu i na napredak u karijeri te poboljšanje financijskih uvjeta rada. Osmišljeni kao brz i učinkovit odgovor na potrebe tržišta rada, Algebrini programi obrazovanja odraslih izazvali su velik interes i u vrijeme pandemije, kad je potreba za certificiranim online edukacijama dosegla vrhunac.

Imajući na umu velik interes polaznika, Algebra i ovog proljeća nastavlja s upisima polaznika programa obrazovanja odraslih. Tako povodom 24. rođendana Algebre, kao i zbog skorog otvorenja novog zagrebačkog kampusa, nova generacija polaznika ima priliku ostvariti popust od 20 posto na upis programa obrazovanja u svim gradovima gdje je Algebra prisutna. Programi koji se mogu pohađati zaista su raznoliki, a trenutno je moguće upisati više od 20  obrazovnih programa. Među njima su i najpopularniji programi iz 2021.: Grafički dizajner, Samostalni knjigovođa, Specijalist za internetsko oglašavanje, Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te Front-end developer.

Edukacije se na Algebri izvode još od 1998., a prvi verificirani program s upisom zvanja u radnu knjižicu upisan je u siječnju 2000. Danas gotovo svi online programi verificirani su od Ministarstva znanosti i obrazovanja te se stečeni uvjeti, uvjerenja i potvrde ni po čemu ne razlikuju od onih koji se stječu fizičkom nastavom. Sustav online obrazovanja na Algebri doveden do te razine da tijekom pandemije nastava nije kasnila niti jedan dan niti su se odgađala predavanja – sve se nastavilo u potpunosti prema predviđenim rasporedima. Pristup programima vrlo je fleksibilan, virtualne učionice su jednostavne za korištenje, a svi polaznici prije početka nastave putem e-pošte dobivaju službene priručnike namijenjene upisanom programu obrazovanja, upute za korištenje virtualne učionice, a telefonski je dostupna i tehnička podrška.

Više informacija o upisima uz popust nalaze se na Algebrinoj službenoj stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari