NIZ INOVATIVNIH ZNAČAJKI

EmergenSea Live Tracking: Aplikacija koja čuva vašu imovinu

Phone screen mockup psd hand holding digital device

Kad se zaljubite u more, nema ništa važnije od osjećaja sigurnosti. Svijet nautike pun je krajnosti pa može biti predivan, ali i nepredvidiv, a sigurnost na moru često ovisi o brzini i efikasnosti odgovora žurne službe za pomoć.

S obzirom na rastući broj registriranih plovila u Hrvatskoj, kao i pomorskih nesreća, EmergenSea aplikacija nudi niz inovativnih značajki koje osiguravaju brzu i učinkovitu asistenciju u opasnim situacijama. U 2023. godini u Hrvatskoj je registrirano približno 130.000 plovila, uključujući brodice, jahte i čamce. Taj broj uključuje sve vrste plovila registriranih u lučkim kapetanijama širom zemlje​.

Također, u 2023. godini zabilježen je porast nesreća na moru, s ukupno 402 pomorske nesreće, što uključuje sve incidente od manjih kvarova do ozbiljnih nesreća s ljudskim žrtvama.

Ovi podaci naglašavaju važnost aplikacija poput EmergenSea za povećanje sigurnosti na moru i brzi odgovor u hitnim situacijama. Sa svojim inovativnim značajkama i intuitivnim sučeljem, EmergenSea Live Tracking je aplikacija koja pruža osjećaj sigurnosti. Dizajnirana je kao alat za brzu pomoć u slučaju hitne situacije dok ste na plovilu.

Ova aplikacija nije samo još jedan dodatak na pametnom telefonu; ona je vaša prva linija obrane u najtežim situacijama na moru. Osim što olakšava upravljanje hitnim situacijama, pruža i naprednu navigacijsku podršku, što je čini neizostavnim alatom za sve ljubitelje mora i profesionalne pomorce.

Brzo reagiranje u hitnim situacijama

Iako nije jedina karakteristika, jedna od ključnih funkcija je gumb za slanje poziva u pomoć. Ovaj gumb predstavlja izravan poziv u pomoć, omogućujući vam da u trenutku, s dva klika, kontaktirate službu za spašavanje ili da jednostavno pošaljete SMS poruku s kratkim opisom nevolje (predefinirano).

Ova funkcija je dizajnirana kako bi se osiguralo da u slučaju nevolje, poput nasukavanja, zapetljavanja konopca u propeleru i sl. možete brzo dobiti potrebnu pomoć. Za svakog skipera, brzina reakcije može za posljedicu imati spašen ili razbijen brod.

Precizno određivanje vrste nevolje

Jedna od važnih značajki EmergenSea aplikacije je mogućnost preciznog određivanja vrste nevolje koje su predefinirane. Aplikacija nudi različite kategorije hitnih situacija, što omogućuje korisnicima brzo i točno označiti vrstu problema s kojim se suočavaju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EmergenSea mreži to omogućuje brz i točan odgovor da se adekvatno spremi, što rezultira efikasnijom intervencijom i većom sigurnošću za sve uključene.

Praćenje plovila u stvarnom vremenu

Poznavanje vaše pozicije u svakom trenutku ključno je za pružanje upozorenja preko vašeg pametnog telefona ili brze pomoći u slučaju potrebe. EmergenSea Live Tracking App nudi 24/7 praćenje vašeg plovila u stvarnom vremenu, koristeći napredne tehnologije kako bi osigurala da vaša lokacija bude precizno određena u svakom trenutku.

Iskusan EmergenSea tim označio je na nautičkoj karti (na kojoj vas prati) sve hridi, visine mostova, navigacijska upozorenja i sl., te  u realnom vremenu prati i brine o vašoj sigurnosti. Ako niste vješti u slušanju prognoze vremena, EmergenSea Live Tracking App će se potrudit poslati vam upozorenja u slučaju nadolaska lošeg vremena na vašoj poziciji.

Automatske obavijesti o navigacijskim opasnostima

Koliko je važno biti svjestan okoliša i potencijalnih opasnosti u okolini, zna svaki skiper. Zahvaljujući tehnologiji geofencinga, EmergenSea Live Tracking App vam pruža automatske obavijesti o navigacijskim opasnostima koje bi mogle ugroziti vašu sigurnost.

Phone screen mockup psd hand holding digital device

To je tehnologija koja koristi geografske informacije o području u kojem plovite kako bi vas upozorila na opasne hridi, visinu mostova ispod kojih možete proći, mjesta zabrane sidrenja, preprekama u plovidbi ili drugim situacijama koje bi mogle zahtijevati dodatni oprez.

Personalizirani korisnički profil

Svaki skiper je jedinstven, a EmergenSea to razumije. Svaki korisnik može unijeti ključne informacije o sebi i svom plovilu u svoj profil. Što su podaci precizniji to je i vaša sigurnost veća. Na taj način aplikacija vam omogućuje personalizaciju korisničkog profila, što uz kontaktne podatke, uključuje i specifičnosti plovila, kao i medicinske ili druge važne informacije koje bi mogle biti od pomoći u hitnim situacijama.

Ti detalji su ključni i osiguravaju da EmergenSea mreža dobije sve potrebne informacije u žurnoj situaciji, čime se smanjuje vrijeme odgovora i povećava učinkovitost spašavanja.

Besplatna asistencija na moru

EmergenSea mreža ide korak dalje u brizi za svoje korisnike nudeći besplatnu asistenciju na moru, ekskluzivno dostupnu članovima.

Tako članovi aplikacije dobiju žurnu pomoć bez dodatnih troškova u slučaju tehničkih problema ili drugih neplaniranih situacija na moru. To nije samo usluga, već i pokazatelj predanosti da se poveća sigurnost svih skipera i posade koji se pouzdaju u EmergenSea mrežu pomoći na moru.

Aplikacija je dostupna besplatno u mrežnim trgovinama, iOS i Android.

Promotivni članak

Preporučeno