Galerija |U centru Rijeke otvoren Fox Street Food, interes Riječana već prvog dana jako velik!

Idi na originalni članak
U vrijeme zatvorenih kafića i restorana građani možda i više nego ikada žele degustirati nešto novo, onako s nogu, a da to nije – pripremljeno doma i već im poznato!

A ponuda za tako nešto je svakim danom u Rijeci i okolici sve veća!

Oglas

Tako je danas u samom srcu grada, na Jelačićevom trgu, otvoren atraktivan lokal s bogatom ponudom street food specijaliteta što je odmah izazvalo veliku pažnju Riječana.

Fox Street Food na jelovniku nudi pregršt street food poslastica: gladnim Riječanima i gostima nudi burgere, wrapove, pomfrit s raznim dodacima, club sandwiche ali i razna vegeterijanska i veganska jela kakva se sve više traže u Rijeci i okolici.

”Cilj nam je promijeniti način street food prehrane u našem gradu implementacijom najkvalitetnijih lokalnih namirnica”, kazao nam je vlasnik Alen Lisac.

S obzirom na epidemiološku situaciju, preuzimanje jela će u početku biti moguće isključivo putem dostave ili po već poznatom “to go” principu – ispred objekta.

“A kada nas ove epidemiološke mjere napokon napuste, moći ćete uživati i u divno uređenom interijeru koji nudi čak četerdeset sjedećih mjesta!”, poručili su iz lokala čiji interijer možete vidjeti na fotografijama.

Exit mobile version